Nyt on sun syys! Tilaa lämpöä syksyyn.

Päivät lyhenevät ja illat pimenevät, mutta pidot sen kuin paranevat! Lämpöön voi lähteä lähemmäksikin, esimerkiksi omalle pihalle,  kun tilaat meiltä kylpytynnyrin, kotalaavun, saunan – tai vaikka koko setin! Kaikki tuotteet ovat nyt tarjouksessa erittäin kilpailukykyisin hinnoin.

Meiltä saat luotettavalla toimituksella sekä 170 cm että 150 cm paljut syysiltojen lämmikkeeksi – alehintaan, luonnollisesti. 170-senttinen lähtee hintaan 1485 € (norm. 1970 €) ja pienempi malli hintaan 1365 € (norm. 1770 €).  Molemmat tietysti taattua, Suomen Paimiossa valmistettua Fimex-laatua. 

Ja sitten saunotaan! Suosittu saunamallimme Alisa on nyt tarjouksessa hintaan 4950 €! Voit sanoa naapurille, että säästinpäs tässä pari tonnia, sillä normaalihinta saunalle on 6950 €.

Saunomisen jälkeen voikin siirtyä oikukkaalta säältä suojaan kotaan grillaamaan. Kotalaavun hintaan kuuluu grillipaketti. Kotimaisen JT-Kotalaavun hinta on nyt 3350 € (norm. 3600 €).

Kampanjahinnat voimassa 31.8.–4.10.2021.

Ps. Muista tilata toivomasi lisävarusteet samalla kertaa, niin ne tulevat kätevästi samalla rahdilla. Esimerkiksi saunaan kiuaspaketti ja paljuun lämpökansi, niin pysyy vilu kaukana ja lämpö tallella!

Yleiset toimitusehtomme ovat luettavissa täällä.