Ale!

Kylpytynnyri 150 cm lasikuitusisus 678

Alkaen: 1 900,00  1 495,00 

150 cm lasikuitusisuksella varustettuun kylpytynnyriin mahtuu 3-5 kylpijää. Lasikuituinen sisäosa on vahvuudeltaan noin 5 mm ja ulkoverhous on tehty profiiliin höylätystä 30 mm paksusta kuusesta. Kylpytynnyrin ulkoverhouksen ympärillä vielä kaksi vanteenkiristintä, joita voit kiristää/löysentää tarpeen vaatiessa.

Kylpytynnyrin pohja on 28 mm ponttilaudoitus, jonka pohjassa vielä kaksi painekyllästettyä jalasta. Kylpytynnyrin ulkohalkaisija on 168 cm ja korkeus maasta yläreunaan on 115 cm. Kylpytynnyrin ulkoverhous käsitellään Woodex-puuöljyllä ja käsittely tulee uusia tarvittaessa. Voit käyttää kylpytynnyrissä vesijohtoveden lisäksi myös meri-, järvi- tai jokivettä.

Kylpytynnyrin samaa vettä voi käyttää useita kertoja, kun hankit samalla hiekkasuodattimen. Suodatin asennetaan kamiinan ja tynnyrin välisiin liitosputkiin. Kylpytynnyrissä voi käyttää myös erilaisia desinfiointiaineita, vain kloorittomia esim. happitabletit.

 • valmiiksi koottu kylpytynnyri
 • puulämmitteinen ulkokamiina, merialumiinia
 • 2-osainen savupiippu, ruostumatonta terästä
 • reunalaudat juomia varten
 • muotoiltu istuinosa
 • lasikuitusisuksen värivaihtoehdot: sininen, musta, harmaa tai turkoosinsininen
 • ulkoverhouksen värivaihtoehdot: musta tai ruskea Woodex-puuöljyllä käsitelty kuusi

Säästä aikaa ja vaivaa lisäämällä tarpeelliset lisävarusteet ja tarvikkeet samalla kertaa – yhdellä toimituksella! Kaikki hinnat sis. alv 24%.

Kylpytynnyrin värivaihtoehdot

Valitse ensin kylpytynnyrin värivaihtoehto, ennen kuin jatkat eteenpäin!

Pressukansi kylpytynnyriin 150 cm lasikuitu-ja muovisisus – lisävaruste

Kylpytynnyrin pressukansi on muotoonommeltua rekkapressua,  ja se kiinnitetään kumilenkeillä ylävanteen alapuolelle. Kannen mukana on muoviset kiinnityholkit(ei ruuveja). Pressukansi( halk. 168cm) sopii kylpytynnyriin 678 ja 687.

Kylpytynnyrin lämpökansi, 150cm lasikuitusisus – lisävaruste

Lämpökansi on kevyt kaksiosainen taitettava kansi, halk. 168cm.  Lämpökannessa on kiinnikkeet, jolla kansi pysyy paikoillaan.

Lämpökansi sopii kylpytynnyreihin 678 ja 672.

 

Tilaustuote

Poistoputki hanalla 614 – lisävaruste

Poistoputki palloventtihanalla on lisävaruste kylpytynnyrin  veden tyhjennykseen, jos ei halua käyttää tynnyrin pohjassa olevaa tulppaa.

Kylpytynnyrin portaat kaiteella, 630 – lisävaruste

Kylpytynnyriin saa lisävarusteena puiset portaat. Kylpytynnyrin portaita on kahta eri väriä, mustaa tai ruskeaa. Valitse väri kylpytynnyrin mukaan. Portaat ovat suorat etureunasta ja paljun puolelta pyöristetty.  Portaisiin kuuluu tukeva kaide, jonka asiakas laittaa paikoilleen vasta kuljetuksen jälkeen.

Piipun suojaputki – lisävaruste

Piipun suojaputki on tarkoitettu kylpytynnyrin kamiinan alimmaiseen piippuun. Putki on reiällistä ruostumatonta terästä. Suojaputki sopii kaikkiin kamiinamalleihimme.

Hiekkasuodatin – lisävaruste

Hiekkasuodatin on tarkoitettu kylpytynnyrin veden puhdistukseen, joten samaa vettä pystyy käyttämään huomattavasti pidenpään. Suodattimeen kuuluu kristallihiekkaa, joka laitetaan mukana olevaan säiliöön. Paketti sisältää lisäksi kaikki tarvittavat klemmarit, kumiputket ja  liitosputket, jotka on suunniteltu kylpytynnyrin ja kamiinan välisiin putkiin, vakiomitta 50mm. Jos tarvitaan erikokoisia, ota yhteyttä myyjään.

Suodatinta käytetään vain vesijohto tai kaivoveden ja vikavirtasuojakytkimen kanssa. Jos suodatinta käytetään talvella, on sille tehtävä eristetty kotelo. Suodattimeen on saatavana lisävarusteena lämpövastus.

Suodatin+ lämmitin yhdistelmää voi käyttää myös ilman kamiinaa, jolloin saat paljusta sähkökäyttöisen.

Happitablettipakkaus, 15372 – lisävaruste

Allasveden happikäsittely on hyvä vaihtoehto kloorille. Pitkävaikutteiset happitabletit desinfioivat veden luotettavasti. Happitableteissa on lisäksi leväntuhoainetta. Happitabletteja käytetään pienemmissä altaissa sekä kylpytynnyreissä. Laita 1-2 tablettia kelluntalaitteeseen kylpemisen jälkeen, ei altaan pohjalle. Mukana myös ankkamittari.

 

 • 1 kg happitabletteja
 • kelluntalaite
 • mittari

Saness vedenhoitosetti, 15373 – lisävaruste

Saness Whirpool on vaihtoehto allasveden desinfioinnille, se on täysin klooriton ja hyvin pitkävaikutteinen, sen teho kestää parhaimmillaan jopa viisi kuukautta eli koko Suomen ulkoaltaiden käyttökauden.

Alkuannostelun jälkeen tarvitsee vain seurata ja säätää veden pH-arvo, vesi pysyy kirkkaana ja bakteerivapaana koko käyttökauden.

Saness-tuotteet sisältävät lisäksi betaiinia, joka tekee vedestä miellyttävää ja hoitaa ihoa.

Saness Whirpool  on tarkoitettu erityisesti porealtaita ja kylpytynnyreitä varten.

 

Kuvaus

150 cm lasikuitusisuksella olevaan kylpytynnyriin mahtuu kylpemään 3-5 henkilöä. Kylpytynnyriin kuuluu merialumiininen ulkokamiina.

Kylpytynnyrin lisävarusteet:

 • pressukansi, puukansi tai lämpökansi
 • piipun suojaputki
 • poistoputki hanalla
 • hiekkasuodatin,happitabletit tai saness  veden puhdistukseen
 • piipun jatkoputki
 • portaat
 • juomateline

Lisätiedot

Materiaali

Kuusi

Lämmitys

Ulkokamiina

Sisähalkaisija

150 cm

Sisäkorkeus

99 cm

Paino

150 kg

Väri

Harmaa sisus, ruskea ulkoverhous., Harmaa sisus mustalla ulkoverhouksella, Musta mustalla ulkoverhoilulla, Musta ruskealla ulkoverhoilulla, Sininen mustalla ulkoverhoilulla, Sininen ruskealla ulkoverhoilulla, Turkoosin sininen mustalla ulkoverhoukseslla, Turkoosinsininen ruskealla ulkoverhouksella

Pressukansi kylpytynnyriin 150 cm lasikuitu-ja muovisisus

Halkaisija

168 cm

Paino

2 kg

Väri

harmaa, Musta

Kylpytynnyrin lämpökansi, 150cm lasikuitusisus

Ulkohalkasija

168 cm

Poistoputki hanalla 614

Materiaali

Muovi

Pituus

120 cm

Kylpytynnyrin portaat kaiteella, 630

Materiaali

Kuusi

Paino

15 kg

Väri

Musta

Piipun suojaputki

Materiaali

Ruostumaton teräs

Pituus

100 cm

Hiekkasuodatin

Paino

25 kg

Materiaali

Muovi

Happitablettipakkaus, 15372

Paino

1 kg

Saness vedenhoitosetti, 15373

Paino

3 kg

Saatat myös pitää...