Toimitus ja tilausehdot

Tilauksen tekeminen

Tilauksen voit tehdä verkkokaupassamme, puhelimitse 0400 532798, sähköpostilla kai.kosklin(at)fimex.fi ja myymälässämme. Huomioithan, että kaikki tuotteemme eivät ole verkkokaupassa.

Toimitusaika ja hinnat

Toimitusaika tilauksesta on noin 1-3 viikkoa, osa tuotteista heti varastosta, pidätämme oikeuden muutoksiin. Rahti määräytyy postinumeron mukaan. Rahtimaksu sisältää tilatun tuotteen toimituksen yhteen toimitusosoitteeseen. Pienet tuotteet esim. kylpytynnyrit puramme perälaudalla, mutta isommat tuotteet esim. saunat ja piharakennukset asiakas purkaa tuotteen itse autosta tai fimexin kärrystä.
Jos tarvitaan erillinen hiab-auto kuljetukseen/ siirtoon toimitusosoitteessa, siitä veloitus 100 euroa/tunti. Toimitukset kuorma-autotien päähän, tuotteen tulee olla tuotavissa 30 tonnin painoisella isolla kuorma-autolla. Tuontipaikalle on johdettava em. kuorma-auton kantava ajoväylä, jossa on vähintään 4,5 metriä tilaa ylä- ja sivusuunnassa.

Saarikuljetukset ja muut erikoiskuljetukset, kysy tarjous 0400 532798. Kuljetusliikkeen kuljetuksilla saaristoon saattaa tulla lossimaksu. Voit myös noutaa tuotteen Turun Fimex Oy:n varastosta.

Toimitusehdot ja laskutus

Verkkokaupassa tehdyt tilaukset maksetaan verkkokaupassa, josta saamme ilmoituksen sähköpostiimme, jonka jälkeen lähetämme kuitin. Voit myös valita Santanderin rahoituksen, josta lisää kotisivullamme. Turun Fimex Oy:llä on oikeus laskuttaa suuremmat tilaukset ennakkoon kokonaan. Voit myös maksaa myymälässämme pankki / luottokortilla tai käteisellä. Maksumuistutuksista perimme 5 € muistutuspalkkion sekä voimassa olevan viivästyskoron. Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %.

Turun Fimex Oy pidättää oikeuden hintojen muutoksiin ja tuote / tuotteet ovat Turun Fimex Oy:n omistuksessa, kunnes koko kauppasumma maksettu.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Peruutusehdot 

Asiakkaalla on oikeus ennen tilauksen toimittamista peruuttaa tilaus tietyin ehdoin: Tilaukseen voi tehdä muutoksia, ennen tilausvahvistuksen hyväksymistä, tilausvahvistuksen hyväksymisen jälkeen asiakas EI voi peruuttaa tilausta. Peruutusoikeus EI koske tarjoustuotteita, EI 2-laadun tuotteita eikä mallikappaleita. Asiakkaalla EI myöskään ole oikeutta peruttaa toimitusta, jos tuote ei ole varastotuote ja olemme aloittaneet tuotteen valmistuksen tai tuote tehdään erikoismittojen mukaan tai tuotteeseen tehdään muutoksia tai lisäyksiä sen jälkeen, kun asiakas on saanut tilausvahvistuksen, jonka hän hyväksyy esim. omalla allekirjoituksellaan. Asiakkaalla EI myöskään ole oikeutta peruttaa toimitusta messuilla / myymälässä tehtyihin tilauksiin, jonka asiakas on allekirjoituksellaan hyväksynyt= tilausvahvistus. Veloitamme tuotteen koko hinnan, myös mahdolliset aiheutuneet rahtikulut. HUOM: Toimitus katsotaan tapahtuneeksi, kun lähetys on kokonaan tai osittain lähtenyt Turun Fimex Oy:n tai Turun Fimex Oy:n yhteistyökumppaneiden varastosta.

Reklamaatiot 

Virheellisestä tai puutteellisesta toimituksesta, tai tuotteesta on tehtävä reklamaatio Turun Fimex Oy:lle 7 päivän sisällä tuotteen toimituksesta. Kuljetusliikkeen rahtikirjaan merkittävä kuljetusvaurio, jos tuote on rikkoontunut kuljetuksessa. Reklamaation voi tehdä joko puhelimitse numeroon 0400 532 798 tai sähköpostitse osoitteeseen kai.kosklin(at)fimex.fi.

HUOM: Myyjä ei vastaa viallisen tai puutteellisen tuotteen käytön aiheuttamista lisäkustannuksista.

Asiakkaalla on mahdollisuus palauttaa verkkokaupasta, puhelinmyynnistä ostamansa tuote 14 päivän kuluessa toimituksen vastaanottamisesta ilmoittamalla siitä sähköpostitse tai puhelimitse asiakaspalveluumme. Palautusoikeus EI koske tarjoustuotteita, EI 2luokan tuotteita, eikä mallikappaleita. Asiakkaalla EI myöskään ole oikeutta palauttaa tuotetta, jos tuote ei ole varastotuote= tilaustuote ja olemme aloittaneet tuotteen valmistuksen tai jos tuote tehdään erikoismittojen mukaan tai tuotteeseen tehdään muutoksia tai lisäyksiä. Asiakkaalla EI myöskään ole oikeutta peruttaa tilausta/toimitusta messuilla / myymälässä tehtyihin tilauksiin, jonka asiakas on allekirjoituksellaan hyväksynyt= tilausvahvistus. Veloitamme tuotteen koko hinnan, myös mahdolliset aiheutuneet rahtikulut.

Mahdollinen palautus tapahtuu vasta reklamaation jälkeen ja Turun Fimex Oy:n hyväksymällä tavalla, koska Turun Fimex Oy:n toimittamat tuotteet eivät ole palautettavissa normaaliin tapaan postin välityksellä ja tästä syystä johtuen on asiakas velvollinen maksamaan mahdolliset palautuskulut todellisten rahtikustannusten mukaan. Veloitamme myös tuotteen joko kokonaan tai osittain.

Muuta

Turun Fimex Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy ylivoimaisen esteen takia, johon sillä ei ole vaikutusmahdollisuuksia. Tällaisia esteitä ovat esimerkiksi kuljetusliikkeiden aikataulut, luonnonmullistukset tai lakot. Kuvat Turun Fimex Oy:n kotisivulla tai esitteessä olevien tuotekuvien värit saattavat poiketa todellisista tuotteiden väreistä tai viimeistelyistä. Kuvat ovat Turun Fimex Oy:n tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta, ja niiden käyttö ilma lupaa on kielletty.

Turun Fimex Oy antaa tuotteilleen yhden vuoden takuun, vain yksityiskäyttöön.                       Takuu ei koske normaalia kulumista tai jos asiakas ei ole noudattanut käyttöohjeita ja omalla käytöksellään rikkonut tuotteen. Takuu ei myöskään koske 2-luokan tuotteita. Jos käyttöohje on jostain syystä jäänyt toimittamatta asiakkaalle, on asiakas velvollinen pyytämään sellaisen, joko sähköpostilla tai kirjeitse.  Asiakas ei voi myöhemmin vedota enää käyttöohjeen puuttumiseen.  

Vuokrattaessa tynnyriä/ saunaa perimme ennakkolaskun, joka on oltava maksettu ennen toimitusta. Jos sauna/ tynnyri vahingoittuu vuokrauksen aikana, on asiakas velvollinen korvaamaan korjauskustannuksen kokonaan tai lunastamaan tuotteen itselleen.