Kotimaisen puun kysyntä huippulukemissa

Suomalaiset ovat poikkeusaikana panostaneet koteihinsa ja pihoihinsa. Tämä on johtanut siihen, että kotimaisen puun kysyntä on kasvanut räjähdysmäisesti meillä ja maailmalla. Sahat ovat vähentäneet tuotantoaan, mutta ihmisten ostokäyttäytyminen on samalla muuttunut – toiseen suuntaan.

Tämä sinänsä positiivinen ilmiö luo hintapaineita myös meidän tuottesiimme, sillä profiiliin höylätty kotimainen kuusi on Fimex-kylpytynnyrien ulkoverhouksen pääraaka-aine. Nyt onkin oikea aika ostaa!

Miksi Fimex? – Suomalaista suoraan valmistajalta

Fimexin kotimaisissa laatupaljuissa arjen huolet unohtuvat. Pulahda sopivan lämpöiseen veteen ja nappaa reunalaudalta virkistävä juoma. Tee se keväällä, kesällä, syksyllä tai talvella, kylpytynnyrimme kyllä kestävät. Sen voimme luvata, niin paljon olemme vuosien varrella sydänvertamme vuodattaneet niiden suunnitteluun, tuotekehitykseen kuin valmistukseenkin.

Voit luottaa sekä tuotteisiimme että palveluasenteeseemme – meillä on vuosien ammattitaito tässä bisneksessä. Myyntipuolella juuremme johtavat aina 1980-luvun alkuun, mutta se onkin ihan toisen tarinan asia. Oi aikoja, oi tapoja!

Fimex-kylpytynnyrien ulkoverhous valmistetaan pääsääntöisesti profiiliin höylätystä kotimaisesta kuusesta. Muinoin paljut tehtiin kokonaisuudessaan puusta, mutta nykyisin tynnyreiden sisus on lasikuitua, sillä se on helppohoitoinen ja kestävä materiaali, joka taipuu valmistuksessa haluttuun malliin.

Suomalaisuus on meille tärkeää, Paimion Hevonpäässä valmistettu Fimex-kylpytynnyri on suunniteltu kestämään Suomen olosuhteissa.

Helppo tilaus, huoleton käyttö

Voit käyttää Fimexin kylpytynnyreissä vesijohtoveden lisäksi myös meri-, järvi- tai jokivettä.

Hiekkasuodattimella (käytä vain vesijohto- tai kaivovedellä) kylpyvettä voi käyttää useita kertoja. Paljumme toimitetaan kätevästi valmiiksi kasattuna ja on täten heti käyttövalmis. Hyvä niin, sillä aina on hyvä hetki rentoutua. Mitä nopeammin, sitä nopeammin.

Nopea ja varma toimituksemme on saanut erityiskiitosta huolellisesta pakkaamisesta, joka suojaa aarrettasi kuljetuksen ja purun aikana. Jos jotain kuitenkin matkan aikana tapahtuu, meihin saa olla välittömästi yhteydessä sekä puhelimitse että sähköpostitse. Tyytyväinen asiakas on meille elinehto.

Joustavaa ja henkilökohtaista palvelua

Osa tuotteistamme on saatavilla suoraan varastosta, jolloin toimitus on mahdollista lähettää jo samana päivänä. Sesonkiaikana (kevät–kesä) toimitusajat saattavat pitkittyä, jolloin olemme sinuun suoraan yhteydessä aikataulujen sovittamisesta mahdollisimman joustaviksi. Rahtimaksumme sisältää tilatun tuotteen toimituksen yhteen toimitusosoitteeseen. Rahdin hinta määräytyy postinumeron mukaan. Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan verkkokaupastamme.

Olemme vahva suomalainen perheyritys ja sen minkä lupaamme, myös pidämme. Seisomme sanojemme takana ja pyrimme aina parhaaseen mahdolliseen asiakaspalveluun.

Fimex – Suoraan valmistajalta suoraan käyttöön!

Fimex pähkinänkuoressa

+ Suoraan valmistajalta Paimion Hevonpäästä
+ Vuosien ammattitaidon tulos
+ Nopea ja varma toimitus