Ale!

JT-Kota Laavu

3 950,00  (+ rahti)

Nuotiogrilli (asuntomessut)

Nuotiogrilli on loistava vaihtoehto perinteiselle nuotiopaikalle. Tätä voit käyttää ruuanlaittoon kuin mitä tahansa grilliä. Tähän grilliin on saatavilla laajat lisävaruste vaihtoehdot, joiden avulla tämän saa kasattua todella monipuolista käyttöä varten. Nuotiogrillin avulla voit loimuttaa lohen omalla pihalla, valmistaa herkullisen saslikin ja käyttää jälkiruoka kahvit nuotiopannulla.

0,00 

Tilaustuote

Tilaustuote

+ Valmistettu Suomessa
+ Yli 20 vuoden ammattitaidon tulos
+ Nopea ja varma toimitus

 

 

JT-KotaLaavu koostuu elementeistä alusta loppuun, eli seinät ja katot ovat valmiita elementtejä, jolloin pystytys on helppo. Seinämateriaalin vahvuus on 45mm, joten kyseessä on varsin tukeva rakenne kaiken kaikkiaan. Katemateriaali kuuluu myös hintaan, asiakas laittaa sen paikoilleen. Jos tilaat laavuun nuotiogrillin, savuhuuvajärjestelmä kuuluu mukaan.

Laavun mitat:

Syvyys: 2,7m takaseinästä aukkoon

Leveys: 3,4m seinästä seinään.

Korkeus: 2,5m harkon kanssa, eivät sisälly pakettiin

Kuvaus

JT- Kota Laavu on kotamallinen matala nuotiopaikka, jossa voi viettää mukavasti aikaa isollakin porukalla.

Lisätiedot

Materiaali

mänty

Väri

puun värinen

Nuotiogrilli (asuntomessut)

Materiaali

Mustaksi maalattua terästä

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!