Tynnyrisauna Alisa 853

Alk. 8 900,00  (+ rahti)

Kiuaspaketti Fimex-saunoihin

Fimexin saunoihin on saatavana kiuaspaketti. Kiuaspaketin sisältö on kiuas, vesisäiliö, eristetty piippu, piipun peitelaippa, kumikaulus, u:n malliset suojaseinät, lattiasuoja kiukaan alle ja eteen sekä suojalevy vesisäiliön taakse. Asiakas laittaa kiuaspaketin paikoilleen kuljetuksen jälkeen.

Pärekori

Puinen puunkantokori, joka valmistettu käsin tehtynä. Pärekoria löytyy erivärisenä sekä lisäksi puisena. Kahva on punottu kaksinkertaisena, joten se on kestävä. Pärekori on myös kevyt kantaa. Käytä pärekoria myös lehtikorina, säilytä lankoja, kuljeta pyyhkeet saunalle tai lahjaksi mökkivierailulle!

Tilaustuote

+ Yli 20 vuoden ammattitaidon tulos
+ Nopea ja varma toimitus

Lempeät löylyt saat Alisa Tynnyrisaunan lauteilla köllötellen. Vilvoitella voit pakettiin kuuluvalla näppärällä terassilla.

Tynnyrisauna Alisa on valmiiksi koottu vaakamallinen sauna, jossa huopakate on asennettu valmiiksi. Saunassa on lauteet kahteen (ylä- ja alalaude) tasoon asennettu valmiiksi, lasiovi  saunaan ja ulko- ovessa lasiaukollinen ovi  sekä molemmissa päädyissä on avattavat ikkunat lisäksi edessä pieni terassi. Saunan materiaali on suojakäsitelty lämpöpuu.

  • tynnyrisaunan materiaali 42 mm profiiliin höylätty lämpöpuu
  • tynnyrisaunan ø 240 cm ja pituus 400 cm
  • sauna
  • pesu/pukuhuone
  • katettu terassi
  • 6-8 henkilöä
  • lauteet valmiiksi asennettu
  • lasiaukollinen ovi saunan ja pesu/pukuhuoneen välissä
  • lasiaukollinen lukittava ulko-ovi
  • avattavat ikkunat molemmissa päädyissä

Huom! Tuotekuvissa saattaa näkyä erikseen tilattavia lisävarusteita tai muita Fimexin tuotteita.

Säästä aikaa ja vaivaa tilaamalla saunaan taatusti sopiva Fimex-kiuaspaketti – saat ne samaan rahtiin! Kaikki hinnat sis. alv 24%.

Kuvaus

Tynnyrisauna Alisa valmiiksi koottu vaakamallinen lämpöpuusta valmistettu tynnyrisauna 6-8 henkilölle. Tynnyrisaunassa on lauteet valmiiksi asennettu kahteen tasoon, myös pesu/ pukuhuoneessa on penkit asennettu. Lisäksi on vielä katettu terassi, jossa on myös penkit valmiina, unohtamatta kaiteen juomatelinettä.

Pohjapiirros tynnyrisauna Alisa 853, Fimex

Lisätiedot

Materiaali

Lämpöpuu

Sisähalkaisija

240 cm

Pituus

400 cm

Paino

1600 kg

Kiuaspaketti Fimex-saunoihin

Lämmitys

Puilla lämmitettävä

Väri

Musta

Materiaali

Mustaksi maalattua terästä, Ruostumaton teräs

Pärekori

Materiaali

Kuusi

Paino

1 kg

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Saatat myös pitää...