Tynnyrisauna Viivi 891

Alk. 9 450,00  (+ rahti)

Kiuaspaketti Fimex-saunoihin

Fimexin saunoihin on saatavana kiuaspaketti. Kiuaspaketin sisältö on kiuas, vesisäiliö, eristetty piippu, piipun peitelaippa, kumikaulus, u:n malliset suojaseinät, lattiasuoja kiukaan alle ja eteen sekä suojalevy vesisäiliön taakse. Asiakas laittaa kiuaspaketin paikoilleen kuljetuksen jälkeen.

Pärekori

Puinen puunkantokori, joka valmistettu käsin tehtynä. Pärekoria löytyy erivärisenä sekä lisäksi puisena. Kahva on punottu kaksinkertaisena, joten se on kestävä. Pärekori on myös kevyt kantaa. Käytä pärekoria myös lehtikorina, säilytä lankoja, kuljeta pyyhkeet saunalle tai lahjaksi mökkivierailulle!

Tilaustuote

Tynnyrisauna Viivi on pystymallinen tynnyrisauna, jossa kolmiosaisen tynnyrisaunan toisessa päädyssä on sauna ja pesuhuone, niiden välissä lasiseinä( karkaistua lasia), joka antaa  avaruuden tuntua,toiseen päätyyn jää pieni pukeutumistila. Saunaan mahtuu kerralla löylyttelemään 2-6 henkilöä. Tynnyrisauna Viivi on tehty 42 mm profiiliin höylätystä lämpöpuusta, tynnyriosa on kokonainen ja päälikatto elementeistä, jossa huovat ovat asennettuina, voidaan toimittaa myös kokonaisena, kysy myyjältä. Tynnyrisaunan ympärillä kiertä rosterivanteet ja jalakset  tynnyriosan alla. Tynnyrisauna Viivi on käsitelty ulkopuolelta Woodex puuöljyllä ja sisäpuolelta saunasuojalla. Tynnyrisaunan lauteet ovat kuusesta, kahdessa tasossa saunan molemmilla puolilla. Pesuhuoneen kuusiset penkit, ovat pesuhuoneen molemmin puolin ja pukuhuoneessa kuusinen  penkki on toisessa päädyssä. Saunassa ja pesuhuoneessa on avattava  lämpölasi-ikkuna ja pukuhuoneen ja pesuhuoneen väliseinä on lämpöpuuta lasiovella ja tynnyrisaunan ulko-ovi on lasiaukollinen.

 • tynnyrisaunan materiaali 42 mm profiiliin höylätty suojakäsitelty lämpöpuu
 • tynnyrisaunan  halkasija on 240 cm ja pituus 440
 • saunaan mahtuu  2-6 henkilöä
 • erillinen pesuhuone ja pukuhuone
 • kuusi lauteet valmiiksi asennettu
 • lasiseinä saunan ja pesuhuoneen välissä
 • lasiovi puku-ja pesuhuoneen välissä
 • lasiaukollinen lukittava ulko-ovi
 • avattavat lämpölasi- ikkunat etuseinässä

Lisävaruste: Kiuaspaketti

 • kiuas
 • vesisäiliö
 • suojaeristetty piippu ja peitelaippa
 • lattiasuoja kiukaan alle ja eteen
 • suojalevy vesisäiliön taakse

Kuvaus

Saunamaja Viivi on pystymallinen valmiiksi koottu tynnyrisauna, johon päälikatto on elementtentteinä. Tynnyrisaunan materiaali on lämpöpuu. Saunan ja pesuhuneen välinen seinä on kokonaan karkaistua lasia, pukuhuoneeseen on lasiovi ja ulko-ovi on lukollinen.

Lisätiedot

Materiaali

Lämpöpuu

Paino

1500 kg

Pituus

240 cm x 440 cm x300 cm

Kiuaspaketti Fimex-saunoihin

Lämmitys

Puilla lämmitettävä

Väri

Musta

Materiaali

Mustaksi maalattua terästä, Ruostumaton teräs

Pärekori

Materiaali

Kuusi

Paino

1 kg

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Saatat myös pitää...