Pihasauna Rudi 1163

Alk. 9 950,00  (+ rahti)

Kiuaspaketti Fimex-saunoihin

Fimexin saunoihin on saatavana kiuaspaketti. Kiuaspaketin sisältö on kiuas, vesisäiliö, eristetty piippu, piipun peitelaippa, kumikaulus, u:n malliset suojaseinät, lattiasuoja kiukaan alle ja eteen sekä suojalevy vesisäiliön taakse. Asiakas laittaa kiuaspaketin paikoilleen kuljetuksen jälkeen.

Saunamittari 111

Saunamittari, jossa on kosteusmittri ja lämpötilamittari.

Saunakiulu, 273

Kuparinen saunakiulu löylyn heittoon. Kiulun tilavuus on 4 litraa.

Löylykauha, 113

Kuparinen löylykauha, jonka varsi on puuta. Sopii kuparisen saunakiulun kanssa.

Pärekori

Puinen puunkantokori, joka valmistettu käsin tehtynä. Pärekoria löytyy erivärisenä sekä lisäksi puisena. Kahva on punottu kaksinkertaisena, joten se on kestävä. Pärekori on myös kevyt kantaa. Käytä pärekoria myös lehtikorina, säilytä lankoja, kuljeta pyyhkeet saunalle tai lahjaksi mökkivierailulle!

Tilaustuote

Pihasauna Rudi on valmiiksi koottu pulpettikattoinen sauna, jossa huopakate on valmiiksi asennettu. Saunassa on lauteet kahdessa tasossa valmiina, etuseinässä on lasi-ikkunat  ja sivuseinässä avattava ikkuna sekä lisäksi katettu iso terassi. Saunan materiaali on käsittelemätön kuusi. Kiuaspaketti myydään erikseen. Saunaan on saatavana lisävarusteena led-valosarja akkukäyttöisenä ja terassi isompana. Saunaan voi asentaa myös sähkökiukaan.

 • sauna ja katettu iso terassi
 • 2-4 henkilöä
 • lauteet kahdessa tasossa
 • umpilattia
 • musta kattohuopa
 • ikkunat etuseinällä
 • avattava ikkuna sivuseinällä
 • lasiovi

Kiuaspaketti (ei vakiovaruste)

 • puulämmitteinen kiuas, vesisäiliö
 • suojaeristetty piippu, peitelaippa
 • U-malliset suojaseinät
 • lattiasuoja kiukaan alle ja eteen
 • suojalevy vesisäiliön takana

Kuvaus

Pihasauna Rudi on valmiiksi koottu pulpettikattoinen sauna, jossa katettu terassi.

Lisätiedot

Materiaali

Kuusi

Pituus

240 cm x 400 cm

Kiuaspaketti Fimex-saunoihin

Lämmitys

Puilla lämmitettävä

Väri

Musta

Materiaali

Mustaksi maalattua terästä, Ruostumaton teräs

Saunakiulu, 273

Materiaali

kupari

Tilavuus

4 Litraa

Löylykauha, 113

Materiaali

kupari

mallit

mallisto vaihteleva

Pärekori

Materiaali

Kuusi

Paino

1 kg

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!