Pihavarasto Olli 453

3 950,00  (+ rahti)

Tilaustuote

Pihavarasto Olli on suorakaiteen muotoinen varastorakennus. Pihavarasto  toimitetaan kokonaisena tai elementteinä ja siinä on pariovet etuseinällä sekä ikkuna ikkuna sivuseinällä.  Pihavarasto on käsittelemätöntä kuusta, siinä on  pulpettikatto, jossa musta palahuopa.

 

Kuvaus

Pihavarasto Olli on suorakaiteen muotoinen  varasto, jonka mitat ovat 200 cm x 300 cm.

Lisätiedot

Materiaali

Kuusi

Paino

1000 kg

Pituus

200cm x 300cm

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Saatat myös pitää...