Maisemasauna Sunny 863

Alk. 6 450,00  (+ rahti)

Kiuaspaketti Fimex-saunoihin

Fimexin saunoihin on saatavana kiuaspaketti. Kiuaspaketin sisältö on kiuas, vesisäiliö, eristetty piippu, piipun peitelaippa, kumikaulus, u:n malliset suojaseinät, lattiasuoja kiukaan alle ja eteen sekä suojalevy vesisäiliön taakse. Asiakas laittaa kiuaspaketin paikoilleen kuljetuksen jälkeen.

Pärekori

Puinen puunkantokori, joka valmistettu käsin tehtynä. Pärekoria löytyy erivärisenä sekä lisäksi puisena. Kahva on punottu kaksinkertaisena, joten se on kestävä. Pärekori on myös kevyt kantaa. Käytä pärekoria myös lehtikorina, säilytä lankoja, kuljeta pyyhkeet saunalle tai lahjaksi mökkivierailulle!

Tilaustuote

Maisemasauna Sunny on valmiiksi koottu halkasijaltaan 200 cm ja pituudeltaan 400 cm  vaakamallinen tynnyrisaunasauna, jossa huopakate on valmiiksi asennettu. Tynnyrisaunaa kiertää rosterivanteet ja se seisoo omien jalaksien päällä. Tynnyrisaunaan on saatavana räystäskourut, jotka asiakas asentaa vasta kuljetuksen jälkeen.

Tynnyrisauna on tehty42 mm profiiliin höylätystä lämpöpuusta, joka on suojakäsitelty Woodex puuöljyllä ulkopuolelta ja sisäpuolelta  saunasuojalla. Tynnyrisaunassa on lauteet yhdessä tasossa valmiina ja saunan lisäksi erillinen pesu/pukuhuone sekä lisäksi katettu terassi. Tynnyrisaunan takaseinä on  kokonaan karkaistua lasia ja etuseinässä lasiaukollinen ovi.

 • tynnyrisaunan materiaali on 42 mm profiiliin höylätty suojakäsitelty lämpöpuu
 • tynnyrisaunan halkasija on 200 cm ja pituus 400 cm
 • sauna 4-6 henkilölle
 • yhdistetty pesu/pukuhuone
 • katettu terassi
 • saunassa lauteet asennettuna
 • lukollinen lasiaukollinen ovi
 • takaseinä kokonaan karkaistua lasia

Lisävaruste:

Kiuaspaketti

 • kiuas
 • vesisäiliö
 • suojaeristetty piippu ja peitelaippa
 • lattiasuoja kiukaan alle ja eteen
 • suojalevy vesisäiliön taakse

Huom. hinnat sis. alv 24%

Kuvaus

Maisemasauna Sunny on valmiiksi koottu vaakamallinen lämpöpuusta tehty tynnyrisauna. Tynnyrisaunassa on lauteet asennettu valmiiksi yhteen tasoon ja pesu/pukuhuoneessa sekä katetulla terassilla penkit valmiina.

Lisätiedot

Materiaali

Lämpöpuu

Paino

1500 kg

Pituus

200 cm x 400 cm

Kiuaspaketti Fimex-saunoihin

Lämmitys

Puilla lämmitettävä

Väri

Musta

Materiaali

Mustaksi maalattua terästä, Ruostumaton teräs

Pärekori

Materiaali

Kuusi

Paino

1 kg

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Saatat myös pitää...