Grillikota Jalo8K

Alk. 7 730,00  (+ rahti)

Apetit grilli JTG1

Apetit JTG/1 on perinteinen grilli, joka sopii pieneenkin huvimajaan tai kotaan.  Graniittiset tasot takaavat sen, että grilli säilyy pitkään kauniina ja hyvässä kunnossa.

JTG/1 Grilli:

  • halkaisija: 1200mm
  • pöytäkorkeus: 710mm
  • savuhuuvajärjestelmä
  • säädettävä grillaustaso

Tilaustuote

Grillikota Jalo8K on kahdeksankulmainen, jonka seinät on valmistettu 45×140 mm kaksoispontatusta vaakahirrestä ja seinäkorkeus on 1650 mm. Jokaisella seinällä on avattava lämpölasi-ikkuna. Grillikota soveltuu myös talvikäyttöön.

Grillikodassa on kolmella sivulla levennettävä penkkijärjestelmä.

TOIMITUKSEN SISÄLTÖ

Grillikodan toimitukseen kuluu valmiit mäntyiset puuelementit, tehdasasennetut lukittava ovi ja ikkunat. Toimitukseen sisältyy kaikki asennuksessa tarvittavat ruuvit, räystäspellit ja huopakate. Vakiovarustukseen kuuluu ikkunoiden päällä oleva koristeellinen hylly, puinen verhotanko ja penkit. Lisävarusteena saatavana Apetit grilli JTG/1.

Lisävarusteena:

  • Apetit grilli JTG/ 1

Kuvaus

Grillikota on kahdeksankulmainen kotarakennus, jossa on mukava viettää iltaa isollakin porukalla.

Lisätiedot

Materiaali

mänty

Väri

puun värinen

Apetit grilli JTG1

Materiaali

graniitti/ musta teräs

Lämmitys

Hiilillä lämmitettävä, Puilla lämmitettävä

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Saatat myös pitää...