Tynnyrisauna Kerttu 855

Alk. 3 950,00  (+ rahti)

Tynnyrisauna , toimitus osina tai koottuna

Tynnyrisauna valmistetaan lämpöpuusta ja toimitetaan osina tai valmiiksi kottuna. Saunaan on tervaleppälauteet. Tynnyrisaunaan on ikkuna ja lasiaukollinen ulko-ovi. Mukana myös rosterivanteet ja jalakset tynnyrisaunan alle sekä huopakete.

Kiuaspaketti myydään erikseen.

Kiuaspaketti Fimex-saunoihin

Fimexin saunoihin on saatavana kiuaspaketti. Kiuaspaketin sisältö on kiuas, vesisäiliö, eristetty piippu, piipun peitelaippa, kumikaulus, u:n malliset suojaseinät, lattiasuoja kiukaan alle ja eteen sekä suojalevy vesisäiliön taakse. Asiakas laittaa kiuaspaketin paikoilleen kuljetuksen jälkeen.

Pärekori

Puinen puunkantokori, joka valmistettu käsin tehtynä. Pärekoria löytyy erivärisenä sekä lisäksi puisena. Kahva on punottu kaksinkertaisena, joten se on kestävä. Pärekori on myös kevyt kantaa. Käytä pärekoria myös lehtikorina, säilytä lankoja, kuljeta pyyhkeet saunalle tai lahjaksi mökkivierailulle!

Tilaustuote

 

Tynnyrisauna Kerttu on  vaakamallinen sauna, jossa huopakate. Tynnyrisaunassa on lauteet yhdessä tasossa ja ikkuna takaseinässä sekä etuseinässä lasiaukollinen ovi. Tynnyrisaunaan saatavana myös räystäskourut. Saunaa voi käyttää myös vierasmajana, joilloin lauteet toimivat vuoteina.

Tynnyrisauna Kerttua on saatavana myös osina, käsittelemättömänä.

Voit tilata tynnyrisauna Kertun myös valmiiksi koottuna, käsitelty puuöljyllä.

 • tynnyrisaunan materiaali on 42 mm profiiliin höylätty lämpöpuu
 • tynnyrisaunan halkaisija on 200 cm ja pituus 240 cm
 • 2-4 henkilölle
 • lauteet ovat yhdessä tasossa
 • lasiaukollinen ovi
 • ikkuna takaseinässä

Lisävaruste:

Kiuaspaketti

 • kiuas
 • vesisäiliö
 • suojaeristetty piippu ja peitelaippa
 • lattiasuoja kiukaan alle ja eteen
 • suojalevy vesisäiliön taakse

Tilaa kaikki lisävarusteet samaan aikaan saunan kanssa ja saat ne samalla rahdilla.

 

Kuvaus

Tynnyrisauna Kerttu on vaakamallinen lämpöpuusta valmistettu tynnyrisauna 2-4 henkilölle. Tynnyrisaunassa on lauteet on yhdessä tasossa. Tynnyrisaunan pituus on 240 ja halkasija 200 cm. Tynnyrisauna sopii myös vierasmajaksi, jossa lauteet toimivat nukkumapaikkana. Tilaa vaikka osina ja kokoa itse tai tilaa valmiiksi koottuna.

Lisätiedot

Materiaali

Lämpöpuu

Paino

700 kg

Pituus

240 cm

Tynnyrisauna , toimitus osina tai koottuna

Materiaali

Lämpöpuu

Paino

900 kg

Pituus

200 cm x 240 cm

Tynnyrisauna osina

tynnyrisauna toimitetaan kokonaisena, tynnyrisauna toimitetaan osina

Kiuaspaketti Fimex-saunoihin

Lämmitys

Puilla lämmitettävä

Väri

Musta

Materiaali

Mustaksi maalattua terästä, Ruostumaton teräs

Pärekori

Materiaali

Kuusi

Paino

1 kg

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!