Tynnyrisauna , toimitus osina tai koottuna

0,00 955,00  (+ rahti)

Tynnyrisauna valmistetaan lämpöpuusta ja toimitetaan osina tai valmiiksi kottuna. Saunaan on tervaleppälauteet. Tynnyrisaunaan on ikkuna ja lasiaukollinen ulko-ovi. Mukana myös rosterivanteet ja jalakset tynnyrisaunan alle sekä huopakete.

Kiuaspaketti myydään erikseen.

Kuvaus

Tynnyrisauna, saatavana myös osina. Asiakas kokoaa tuotteen itse.

Lisätiedot

Materiaali

Lämpöpuu

Paino

900 kg

Pituus

200 cm x 240 cm

Tynnyrisauna osina

tynnyrisauna toimitetaan kokonaisena, tynnyrisauna toimitetaan osina

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!