Kylpytynnyri MAXI, 690

Alk. 3 250,00  (+ rahti)

Kylpytynnyrin värivaihtoehdot

Valitse ensin kylpytynnyrin värivaihtoehto, ennen kuin jatkat eteenpäin!

Piipun suojaputki

Piipun suojaputki on tarkoitettu kylpytynnyrin kamiinan alimmaiseen piippuun. Putki on reiällistä ruostumatonta terästä. Suojaputki sopii kaikkiin kamiinamalleihimme.

Poistoputki hanalla 614

Poistoputki palloventtihanalla on lisävaruste kylpytynnyrin  veden tyhjennykseen, jos ei halua käyttää tynnyrin pohjassa olevaa tulppaa.

Happitablettipakkaus, 15372

Allasveden happikäsittely on hyvä vaihtoehto kloorille. Pitkävaikutteiset happitabletit desinfioivat veden luotettavasti. Happitableteissa on lisäksi leväntuhoainetta. Happitabletteja käytetään pienemmissä altaissa sekä kylpytynnyreissä. Laita 1-2 tablettia kelluntalaitteeseen kylpemisen jälkeen, ei altaan pohjalle. Mukana myös ankkamittari.

 

 • 1 kg happitabletteja
 • kelluntalaite
 • mittari

Saness vedenhoitosetti, 15373

Saness Whirpool on vaihtoehto allasveden desinfioinnille, se on täysin klooriton ja hyvin pitkävaikutteinen, sen teho kestää parhaimmillaan jopa viisi kuukautta eli koko Suomen ulkoaltaiden käyttökauden.

Alkuannostelun jälkeen tarvitsee vain seurata ja säätää veden pH-arvo, vesi pysyy kirkkaana ja bakteerivapaana koko käyttökauden.

Saness-tuotteet sisältävät lisäksi betaiinia, joka tekee vedestä miellyttävää ja hoitaa ihoa.

Saness Whirpool  on tarkoitettu erityisesti porealtaita ja kylpytynnyreitä varten.

 

Hiekkasuodatin

Hiekkasuodatin on tarkoitettu kylpytynnyrin veden puhdistukseen, joten samaa vettä pystyy käyttämään huomattavasti pidempään.

Sis. letkut & liittimet suodattimen yhdistämiseen paljun ja kamiinan välisiin liitosputkiin.

Tilaustuote

Maxipalju on kulmikas iso kylpytynnyri, jossa mahtuu kylpemään 8-12 henkilöä. Kylpytynnyrin sisus on lasikuitua ja sisus upotetaan kehikon sisälle, kehys on paneloidaan kuusipaneelilla. Maxipaljun sisuksen mitat on 180cm x 240cm, joten perheen pienemmät mahtuvat vaikka uimaan kylpytynnyrissä. Kylpytynnyri lämpeää tehokkaalla merialumiinikamiinalla.

Pohja on 28 mm ponttilaudoitus, jonka pohjassa vielä neljä jalasta. Kylpytynnyrin ulkohalkaisija on cm ja korkeus maasta yläreunaan on cm. Ulkoverhous käsitellään Woodex puuöljyllä ja käsittely olisi hyvä uusia tarvittaessa. Voit käyttää kylpytynnyrissä vesijohtoveden lisäksi myös meri-, järvi- tai jokivettä.

 • puulämmitteinen ulkokamiina, merialumiinia
 • 2-osainen savupiippu, ruostumatonta terästä
 • muotoiltu istuinosa lasikuitusisuksella
 • sisuksen värit: sininen tai musta
 • ulkoverhouksen väri: musta  suojakäsitelty kuusi

Kylpytynnyrin lisävarusteet:

 • pressukansi
 • piipun suojaputki
 • poistoputki hanalla
 • hiekkasuodatin,happitabletit tai saness  veden puhdistukseen
 • piipun jatkoputki
 • portaat
 • juomateline

HUOM. Tilaa kaikki lisävarusteet samalla kertaa kylpytynnyrin kanssa, saat ne samalla rahdilla paljun kanssa.

Kuvaus

Maxipalju on 8-12 henkilön iso kylpytynnyri.

Lisätiedot

Materiaali

Kuusi, Lasikuitu

Lämmitys

Puilla lämmitettävä, Ulkokamiina

Sisuksen väri

Musta, Sininen

Tilavuus

2000L

Sisähalkaisija

180cm x 240cm

Piipun suojaputki

Materiaali

Ruostumaton teräs

Pituus

100 cm

Poistoputki hanalla 614

Materiaali

Muovi

Pituus

120 cm

Happitablettipakkaus, 15372

Paino

1 kg

Saness vedenhoitosetti, 15373

Paino

3 kg

Hiekkasuodatin

Paino

25 kg

Materiaali

Muovi

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Saatat myös pitää...