Tynnyrisauna Aku 753

Alk. 7 950,00  (+ rahti)

Kiuaspaketti Fimex-saunoihin

Fimexin saunoihin on saatavana kiuaspaketti. Kiuaspaketin sisältö on kiuas, vesisäiliö, eristetty piippu, piipun peitelaippa, kumikaulus, u:n malliset suojaseinät, lattiasuoja kiukaan alle ja eteen sekä suojalevy vesisäiliön taakse. Asiakas laittaa kiuaspaketin paikoilleen kuljetuksen jälkeen.

Tilaustuote

Tynnyrisauna Aku on valmiiksi koottu sauna, johon on asennettu valmiiksi huopakate.  Tynnyrisaunaan mahtuu 2-8 henkilöä ja siinä on lasiaukollinen ovi sekä ikkunat takaseinässä.

Tynnyrisauna on lämpöpuuta ja lauteet ovat kahteen tasoon valmiiksi asennettu. Tynnyrisaunassa myös pukuhuone ja lisäksi katettu terassi, jossa on penkit  vilvoittelua varten. Kiuaspaketti myydään erikseen.

  • sauna, pukuhuone ja katettu terassi
  • 4-8 henkilöä
  • lauteet / penkit asennettuina
  • lasiaukolliset ovet ja ikkunat

lisävaruste:

kiuaspaketti

Kuvaus

Tynnyrisauna Aku on lämpöpuusta tehty sauna, jossa on myös pukuhuone ja katettu terassi.

Lisätiedot

Pituus

9m2

Materiaali

Lämpöpuu

Paino

1900 kg

Kiuaspaketti Fimex-saunoihin

Lämmitys

Puilla lämmitettävä

Väri

Musta

Materiaali

Mustaksi maalattua terästä, Ruostumaton teräs

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!