PuuCee Tiiti 755

1 950,00  (+ rahti)

Vuoden takuu
Toimitusaika 1-3 viikkoa

Tilaustuote

PuuCee Tiiti on tynnyrisaunan mallinen wc, tynnyriosa koottuna ja katto elementtipaloista, jossa kattohuovat asennettu. PuuCee Tiiti on tarkoitettu kompostoivalle ulkokäymälälle (ei sisälly toimitukseen).

Puuceen materiaali on  profiiliin höylätty käsittelemätön kuusi. Puuceen ympärillä kiertää rosterivanteet, joit voi tarvittessa kiristää.

Kuvaus

PuuCee Tiiti valmiiksi koottu pystymallinen WC, päälikatto on elementteinä.

Lisätiedot

Materiaali

Kuusi

Paino

250 kg

Pituus

130x130x265

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!