Nelly 982

(+ rahti)

Huvimaja Nelly 17m²

Huvimaja toimitetaan elementtipaloina, joissa lämpölasi-ikkunat ovat seinäelementeissä valmiina.

Huvimaja on pohjaltaan samanlainen kuin grillikotakin, mutta tässä seinät ovat korkeammat ja pari-ikkunat löytyy kaikilta seiniltä. Ovina huvimajassa on avattavat pariovet. Grillauspaikka löytyy niin ikään keskeltä ja ovia vastapäätä olevat ikkunat saa auki, avattavan ikkunaseinän paikkaa  voi  vaihtaa asennusvaiheessa .

HUOM grillauspaketti sisltyy hintaan

  • seinäelementit: käsittelemätön kuusi, joissa lämpölasit asennettuina
  • penkit
  • lattiaritilät grilliin ympärillä (elementeistä)
  • kattohuopa musta (ei kiinnitetty)
  • grillauspaketti (ei vakiovaruste)

Grillauspaketti

  • grilli ja kantikas huuva sekä piiput
  • liikuteltava grillausalusta sekä paikka kahvipannulle
  • pöytälevyt grillin ympärillä

Turun Fimex tilausehdot 2016

Lisätiedot

Materiaali

Spruce

Paino
elementteinä

8-kulmainen seinäelemntti, jonka pituus 188 cm

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!