Leikkimökki Rita 995

2 100,00  (+ rahti)

Vuoden takuu
Toimitusaika 1-3 viikkoa

Tilaustuote

Leikkimökki Rita on kotamallinen, elementeistä toimitettava lasten leikkimökki. Leikkimökissä pikkuväki viihtyy niin kesällä kuin talvellakin.

Leikkimökki  on helppo kasata ja siinä on umpilattia, takaseinässä on avattava ikkuna ja ovessa lukko. Leikkimökkiin mahtuu pikkuinen pöytä ja tuoli. Mökissä on sivuseinillä penkit. Elementit ovat käsittelemättömiä, joten muista käsitellä ne, huomioi kuitenkin sääolosuhteet. Voit käsitellä mökin myös valmiina.

Kuvaus

Leikkimökki Rita on kotamallinen, elementeistä toimitettava lasten leikkimökki.

Lisätiedot

Materiaali

Kuusi

Paino

200 kg

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!