Kylpytynnyrin ulkokamiina

Alk. 950,00  (+ rahti)

Vuoden takuu
Toimitusaika 1-3 viikkoa

Piipun suojaputki

Piipun suojaputki on tarkoitettu kylpytynnyrin kamiinan alimmaiseen piippuun. Putki on reiällistä ruostumatonta terästä. Suojaputki sopii kaikkiin kamiinamalleihimme.

Tehokas kylpytynnyrin pyöreä ulkokamiina on merialumiinia ja kaksiosainen piippu ruostumatonta terästä, kamiinan ympärillä kiertää vesivaippa, joka lämmittää paljun. Kamiinan vesivaipan tyhjennystulppa on kamiinan takana, alareunassa. Kamiinassa on erillinen tuhkaluukku, joten tuhkien tyhjennys onnistuu helposti. Muista tyhjentää tuhkat riittävän usein. Piippuihin saatavana lisävarusteena jatkopiippuja ja piipun suojaputki.

  • merialumiini kamiina
  • kaksiosainen rosteripiippu
  • pohjatulppa
  • ariina kamiinan sisällä
  • vetopelti
  • tuhkaluukku

Kuvaus

Kylpytynnyrin ulkokamiina merialumiiniä ja 2-osainen piippu  rosteria.

Lisätiedot

Materiaali

Merialumiini

Lämmitys

Puilla lämmitettävä

Piipun suojaputki

Materiaali

Ruostumaton teräs

Pituus

100 cm

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!