JT-Kaasutakka3

1 295,00  (+ rahti)

Vuoden takuu
Toimitusaika 1-3 viikkoa

Tilaustuote

JT-Kaasutakka sopii terassille tunnelmanluomiseen tai kaasutakalla voit myös grillata. Pakettiin kuuluu, PCS-halkosetti, laavakivet, korjausmaalipullo ja harja, PVC-suoja, liitäntäletku,lasitaso ja puiset sivutasot. Kaasupullo ja alipaineventtiili eivät kuulu toimitukseen.

Peruspakettiin saatavana lisävarusteita, esim. grillaustaso tai kaasupullon säilytystankki, kysy myyjältä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvaus

Kantikas kaasutakka tunnelmanluomiseen terassille tai vaikka ruuan grillaamiseen.

Lisätiedot

Pituus

600x600x400

Paino

30 kg

Lämmitys

Kaasu

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!