Jalovalo

89,00  (+ rahti)

Vuoden takuu
Toimitusaika 1-3 viikkoa

Tilaustuote

Ulkolyhty Jalovalo

Meillä myynnissä myös kiuassuojavalmistajamme Jalotakan jalallinen ulkolyhty Jalovalo

Ulkolyhdyn voi laittaa pihalle kuin terassillekin tai portin pieleen ohjaamaan vieraat oikeaan osoitteeseen. Se tehdään ruostumattomasta teräksestä ja on turvallinen käyttää, jossa voi käyttää aitoa ulkotulta tai vaikkapa led-valaisinta, led-nauhaa tai ulkovaloja. Kuviot lyhdyn pinnoista loistavat kauniina yön pimeydessä.

Jalovalon korkeus on 102,5cm, tulitilan halkaisija on 25cm.

Jalovaloa tehdään eri kuvioilla.

 

Kuvaus

Ulkolyhty Jalovalo,  voidaan laittaa pihalle kuin terassillekin tai portin pieleen ohjaamaan vieraat oikeaan osoitteeseen. Se tehdään ruostumattomasta teräksestä ja on turvallinen käyttää.

 

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!