Kylpytynnyrin merialumiinikamiina, 627

1 100,00  (+ rahti)

Vuoden takuu
Toimitusaika 1-3 viikkoa

Piipun suojaputki

Piipun suojaputki on tarkoitettu kylpytynnyrin kamiinan alimmaiseen piippuun. Putki on reiällistä ruostumatonta terästä. Suojaputki sopii kaikkiin kamiinamalleihimme.

Tilaustuote

Kylpytynnyrin ulkokamiina on merialumiinia ja kaksiosainen piippu ruostumatonta terästä. Kamiina on teholtaan noin 40 kw  ja pulverimaalattu. Kamiinan putket ovat 75mm ja savupiippu 150 mm.

Piippuihin saatavana lisävarusteena jatkopiippuja ja piipun suojaputki.

  • merialumiini ulkokamiina
  • kaksioasinen rosteripiippu
  • pohjatulppa
  • ariina
  • vetopelti

Kuvaus

Kylpytynnyrin ulkokamiina on merialuuminia. Kylpytynnyrin kamiinaa voi ostaa erikseen.

Lisätiedot

Materiaali

Merialumiini

Väri

Musta

Paino

40 kg

Piipun suojaputki

Materiaali

Ruostumaton teräs

Pituus

100 cm

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!