Kylpytynnyri, lämpöpuu Ø 180 cm

2 100,00  (+ rahti)

Vuoden takuu
Toimitusaika 1-3 viikkoa

180 cm kylpytynnyri  tarkoitettu 4-6 henkilölle, se on  tehty profiiliin höylätystä 42 mm lämpöpuusta ja kylpytynnyri lämmitetään ulkopuolisella merialumiinisella ulkokamiinalla.

Kylpytynnyri on suojakäsitelty puunsuoja-aineella, käsittely  tulisis uusia kerran vuodessa, huomioiden sääolosuhteet. Kylpytynnyrin ympärillä on kaksi rosteri vannetta, joilla kylpytynnyriä voi kiristää. Kylpytynnyrin alla on jalakset, jotta ilma pääsee kiertämään.

Kylpytynnyrin sisällä on puiset penkit, joilla on mukava istua ja nauttia lämpimästä vedestä. Kylpytynnyriin on saatavana erialisia lisävarusteita.

  • puulämmitteinen ulkokamiina
  • penkit istumista varten

 

Kuvaus

Lämpöpuusta valmistettu kylpytynnyri on 4-6 henkilölle. Kylpytynnyrissä on penkit istumista varten.Kylpytynnyrin ulkopuolinen kamiina on merialumiinia.

Lisätiedot

Lämmitys

Ulkokamiina

Materiaali

Lämpöpuu

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!